Data wydruku: 2024-11-23 10:22:30

Konkurs na najlepszą potrawę regionalną

logo%20konkurs
logo%20konkurs

Celem konkursu jest:
a. Identyfikacja i zgromadzenie wiedzy o oryginalnych regionalnych potrawach,
stanowiących dziedzictwo kulinarne regionu, wytwarzanych w firmach
gastronomicznych i gospodarstwach agroturystycznych;
b. Promowanie i stymulowanie wykorzystania zasobów lokalnej, tradycyjnej
żywności przez regionalną gastronomię;
c. Identyfikacja regionalnego dziedzictwa kulinarnego, które może służyć do budowy
produktu turystycznego i marki regionu;

Załączniki:
Regulamin-nkd-gastronia (272,39 kB)

załączył: Iwona Wiercińska, Insp. ds. promocji dnia 2015-05-27 09:14 Liczba pobrań: 5

Zgloszenie-potrawa-2015 (14,47 kB)

załączył: Iwona Wiercińska, Insp. ds. promocji dnia 2015-05-27 09:14 Liczba pobrań: 4